Termékeink

Általános szerződési feltételek


A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre az Medical & Press Kft. webáruháza, mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.

 

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

 

A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat -mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

 

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a megadott telefonszámon.

 

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat nem iktatjuk.


Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk


Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban. A vevő azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A vételár kiegyenlítése és a szállítás Magyarország területén, 30 kg-ig, a Fáma Futárszolgálattal történik , készpénzben vagy banki átutalással.

 

Belföldi szállítási díjak (tartalmazva az ÁFA-t):

Pesti kiszállítás esetén 2.000 Ft

10.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes!

Vidéki kiszállítás esetén 2.500 Ft

30.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes!

Bizonyos termékek kiszállítása speciális költséggel jár (a termék súlyából vagy méretéből adódóan) ezekről a rendelés megérkezése után értesítjük.

Utánvét esetén a belföldi szállítási díjra + bruttó 500 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A szállítási idő: 2-8 munkanap a rendelés leadásától számítva. Speciális termék rendelése esetén a szállítási határidő változhat, erről értesítést küldünk.


Vásárlástól való elállás joga, szavatosság


Jogszabály alapján a Vásárló nem állhat el a szerződéstől és nem vagyunk kötelesek visszavenni a felbontott vagy sérült csomagolású terméket illetve az egyedi igény alapján bekért illetve legyártatott terméket.

 

A hatályos jogszabályok értelmében főszabály szerint minden más termék esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül elállhat a termék megvásárlására irányuló szerződéstől. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén, az áru ellenértékét legkésőbb harminc napon belül visszatérítjük.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Adatvédelem


Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

 

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

 

A Webáruház üzemeltetője


Medical & Press Kft.
1085 Budapest, József körút 36.
Adószám: 26520137-2-42

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelemsen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruházunk működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

 

Tel.: 06-70-415-6170
e-mail: info@expressmed.hu